Go Back
Print
Recipe Image
Mišrainė su bolivine balanda ir pupelėmis
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
15
mins
Cook Time
20
mins
Total Time
35
mins
Ingredients
pusė
skardinės
konservuotų pupelių
(kuo mažesnės, tuo geriau)
pusė
stiklinės
bolivinės balandos
pusė
paprikos
pusė
stiklinės
konservuotų arba šaldytų kukurūzų
pusė
stiklinės
šaldytų arba šviežių žirnelių
ketvirtis
raudono svogūno
1
gabalėlis
jalapeno
(nebūtina)
acto
(raudono arba balto vyno)
druskos, pipirų
alyvuogių aliejaus
Instructions
Bolivinę balandą išvirti, išvirus pabarstyti druska, pašlakstyti alyvuogių aliejumi, išmaišyti ir leisti pravėsti.
Raudoną svogūną smulkiai supjausytyti kubeliais ir užpilti pora šaukštų acto.
Papriką ir jalapeną smulkiai supjaustyti, atitirpinti visas šaldytas daržoves.
Pupeles nuvarvinti, kad neliktų skysčio.
Bolivinei balandai pravėsus, suberti visus likusius ingredientus ir išmaišyti. Paragauti ar netrūksta daugiau aliejaus, druskos ar acto.
Keyword
misraine su bolivine balanda, misraine su kynva